De conferentie

Je hebt wel eens van die dagen, dat het allemaal wat anders loopt als verwacht. Een paar dagen geleden had ik een congres in Amsterdam. Het was een congres georganiseerd door IBM, dus de voertaal was Engels. Nu maak ik dat wel vaker mee en dat is op zich geen probleem, maar ik weet wel dat ik dan halverwege de middag wat begin af te haken. Dat viel gelukkig mee, ze hadden bedacht dat het een interactief programma was, dus we mochten zelf ook nog wel de nodige steentjes bijdragen.Bij de gebruikelijke borrel achteraf, kwam er een Duitser naast mij staan en welke wat vragen over een aantal zaken die ik in zoń interactieve sessie geroepen had.

Nu was hij er zo een, die onmiddellijk in je persoonlijke cirkel kwam staan. Daar heb ik normaal gesproken wel een hekel aan, maar in dit geval kreeg ik er een bepaalde lekkere kriebel van. Ik had echter geen idee of dat wederzijds zo zou zijn. Dus ik legde hem wat zaken uit en toen ging hij weer ergens anders staan, ook daar ging hij echt in die cirkel staan… Ietwat teleurgesteld liep ik naar de uitgang toe om naar huis te gaan, totdat ik op mijn schouder getikt werd. Het was die Duitser. Hij drukte me de garderobe in en drukte meteen zijn tong in mijn mond…. Ik was verrast, maar uiteraard tongde ik meteen terug. 

Hij stopte meteen en vroeg aan mij hoeveel tijd ik had. Ik zei dat de laatste trein rond een uur of 11 ging en dat het nu 5 uur was…. Hij lachte en vroeg of ik zin had in een leuke paar uurtjes. Ik knikte en hij zei “follow me”. Ik liep met hem mee en zijn hotel bleek naast het conferentieoord te liggen. We gingen de lift in en meteen stopte hij weer zijn tong in mijn mond. Nadat de lift gestopt was liepen we naar zijn kamer. Hij deed de deur open, duwde mij naar binnen. Deed de deur dicht en duwde mij tegen de muur aan. Ik hou ervan als mannen zo dominant zijn, heerlijk. Hij begon me weer te tongen, maar duwde al vrij snel mijn hoofd richting zijn kruis. Ik snapte de hint en ritste zijn gulp open, haalde zijn, inmiddels gezwollen, pik eruit en begon hem te pijpen.

Zonder waarschuwing kwam hij klaar in mijn mond, Ik slikte alles door, want ik was nog aangekleed en wilde geen vlekken…. Ik was echter wel teleurgesteld dat het allemaal zo snel ging, maar hij trok me mee verder de kamer in. Uitkleden beval hij. Zogezegd, zo gedaan. Hij keek me aan en duwde me op bed, Hij had zich inmiddels ook uitgekleed en kwam boven op mij liggen. Hij keek mij aan en begon weer met tongen. Heerlijk was dat. We draaiden om en gingen standje 69 liggen. Hij begon mij te pijpen en ik kwam ook klaar in zijn mond…

Zijn pik was ook weer spijkerhard geworden. Hij draaide zich weer om en begon me te rimmen, hij tongde mijn eigen zaad in mijn kut. Hij keek mij aan pakte mijn benen en zonder enige waarschuwing propte hij zijn pik in mijn kut.

Wow, daar moest ik even aan wennen, Hij lachte, boog zijn hoofd naar mijn toe en begon me weer te tongen. Terwijl hij dat deed, begon hij mij te neuken, eerst zacht, daarna wilder en wilder. Op enig moment voelde ik zijn ballen tegen mijn kont aan klappen. Zo diep was hij mij aan het neuken.

Hij keek mij aan, gromde een keer en ik voelde hem klaar komen in mij. Ik wist niet of dat de bedoeling was, maar het voelde supergeil. Hij steunde nog wat na en vroeg of ik genoten had.

Nou dat was inderdaad zo……….

3642 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.